Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP H1 - MHC Oss H1
 

 

MHC MEP H1 sluit kampioenschapsseizoen in stijl af en blijft ongeslagen

Zondag 2 juni speelde de mannen van Heren 1 hun laatste wedstrijd van dit succesvolle seizoen. Ondanks dat het kampioenschap twee weken eerder al werd veiliggesteld was de ploeg vastberaden de ongeslagen status te behouden.

Waar Oss aan het eind van de eerste competitiehelft nog in punten gelijk stond met MEP was dat nu wel anders, de Ossenaren zijn afgezakt naar de 4e plek.Dat de heren van MEP niet van plan waren er een gezapig potje van te maken bleek wel uit de flitsende start! Binnen vijf minuten stond er 2-0 op het scorebord. De wetenschap dat MEP met het scoren van 6 doelpunten de magische grens van 100 goals in één seizoen zou halen, deed het tempo opvoeren. Een mix van velddoelpunten, strafcorners en zelfs een strafbal zorgde voor een overtuigende 8-3 zegen! Daarmee sluiten de heren van MEP het seizoen fantastisch af. Ongeslagen kampioen met meer dan 100 doelpunten.


Auteur : MHC MEP H1
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


02-06-2024
 
 
MHC MEP H1 - MHC Oss H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)