Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP MO16-1 - Victoria MO16-2
 

 

MHC MEP MO16-1 spelen een prachtige kampioenschap wedstrijd

Op zaterdag 1 juni speelde MEP MO16-1 dan eindelijk hun kampioenswedstrijd tegen Victoria MO16-2. Na de teleurstelling van vorige week, toen de kampioenswedstrijd in Breda was afgelast hebben ze na wat geduld en spanning zaterdag toch een prachtige wedstrijd neer weten te zetten.

De meiden waren er helemaal klaar voor en met ál het support leidde dit vanaf minuut 1 al tot een heel sterk begin en kwamen ze daarmee in het 1ste kwart al op een voorsprong van 2-0. Deze voorsprong gaf de meiden veel vertrouwen, door dit vertrouwen in het team en het prachtige spel van de meiden vlogen de goals steeds maar wéér binnen, ze bleven maar gas geven! De meiden van MEP MO16-1 hebben de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met een uitslag van wél 10-0! Een seizoen met als klap op de vuurpijl zo’n uitslag hadden de meiden natuurlijk nooit gedacht. Deze kampioenen mogen trots zijn!


Auteur: MHC MEP JO16-1
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


01-06-2024
 
 
MHC MEP MO16-1 - Vctoria MO16-2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)