&

MHC MEP H1 - Weert H1

MHC MEP H1 ziet winst verdwijnen in de slotfase tegen Weert

Zondag 18 september stond de wedstrijd MEP - Weert op het programma, een wedstrijd die op papier drie punten moet opleveren het eerste team uit Boxtel.

MEP schoot uit de startblokken en stond na vijf minuten al 1-0 voor door een goal van Sjoerd Verzijden. MEP kreeg in het eerste en tweede kwart kans na kans, maar wist zichzelf niet te belonen. Weert kreeg 1 corner in kwart twee en gelijk raak, 1-1. Kort daarna wist Julian de Brouwer de score weer op 2-1 te zetten. De tweede helft begon weer uitstekend en ook daar kreeg MEP genoeg kansen, wat leidde tot de 3-1 voorsprong. Mooi combinatiespel leidde tot een fraai tip-in van Gijs de Wild. MEP kreeg nog kansen op de 4-1, maar die bleef uit. En ja, als je hem zelf niet maakt, maakt Weert hun enige twee kansen weer af. Eindstand 3-3.