&

MHC MEP D1 - Zwart Wit D1

MHC MEP D1 gaat als eerste de winterstop in

Zondag 27 november, MHC MEP D1 speelden hun laatste wedstrijd thuis tegen Zwart Wit. Nummer 1 tegen nummer 2, altijd leuk! MHC MEP D1 begon sterk en maakten dit ook meteen af met een corner: 1-0! Zwart Wit werd vervolgens wakker en had MHC MEP D1 flink onder druk staan, ze wisten elkaar goed te vinden en strafte dit dan ook af. Met 1-1 gingen we de rust in.

Door een goede pep talk van onze coach Rein kwamen we met vuur in de ogen de kleedkamer uit. De 2e helft was sterker, we kwamen beter onder de druk uit en wisten weer een corner te verzilveren. Met een 2-1 voorsprong gingen we de laatste 10 minuten in. Aangezien Zwart Wit ook aardig wat kansen had was het nog erg spannend, met een strafcorner wisten ze zich ook weer op een gelijke stand te zetten. Al met al, een terechte uitslag en natuurlijk niet te vergeten: we gaan als nummer 1 de winterstop in!