Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP D1 - Etten Leur D1
 

 

MHC MEP dames 1 staan op gedeelte eerste plek

Zondag 6 november speelde MHC MEP Dames 1 thuis tegen Etten-Leur Dames 1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien alles in de poule dichtbij elkaar staat. MHC MEP haalde al snel een strafcorner door een goede individuele actie.

Door deze strafcorner met een variant te benutten stond het 1-0. Door een paar noodzakelijke reddingen van de keeper van MHC MEP, bleef het 1-0. Ook in de 2de helft golfde het spel op en neer. Door nogmaals een strafcorner te benutten stond het 2-0. Doordat Etten-Leur ook nog een strafcorner maakte, werd het toch nog erg spannend in de slotfase van het duel. Etten-Leur haalde ook nog de keeper eruit voor een veldspeelster. Gelukkig wisten de meiden van MEP de overwinning over de streep te trekken en staan ze nu op de gedeelde eerste plek!

Volgende week zondag om 12:45 speelt MHC MEP dames 1 uit tegen hekkensluiter Nova dames 1

Auteur MHC MEP D1
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


06-11-2022
 
 
MHC MEP D1 - Etten Leur D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)