Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP JA1 landskampioen Super A competitie
 

 

MEP JA1 landskampioen in de Super A competitie, wat een prestatie!

Dat de jongens van MEP JA1 goed kunnen hockeyen wisten we al. Met nog drie wedstrijden te gaan in de reguliere competitie wist dit vaandelteam van MEP zich al te plaatsen voor het NK Super A. Zo reisde het team zaterdag 18 juni af naar de velden van Barendrecht om het daar op te nemen tegen de 7 andere geplaatste teams op het NK.

De poulefase waarin MEP speelde tegen Leusden, Klein Zwitserland en Breda kwam ze redelijk makkelijk door. Hiermee plaatsten de mannen van MEP zich voor de halve finale. Deze vierde wedstrijd moest MEP in de zinderende hitte de mannen van Gooische weten te verslaan. MEP nam de voorsprong maar Gooische liet niet over zich heen lopen en maakte snel de gelijkmaker en vervolgens nog een mooi doelpunt. Met nog een paar minuten op te teller wist MEP nog te scoren en werd het 2-2. Shoot-outs moesten uitwijzen wie naar de finale ging. Door een zeer goede voorbereiding wist MEP de winst naar zich toe te trekken. Op naar de finale van het NK dus. Daar troffen ze de mannen van Tilburg JA1. Een geolied en goed spelend team. Door met volle overtuiging vanaf de eerste minuut als team te vlammen ging MEP met een 1-0 voorsprong de rust in.

Ook na rust pakten de mannen van MEP weer de volle concentratie en wisten ze door uitstekend samenspel weer te scoren, 2-0. Doordat er een aantal kaarten vielen aan de kant van Tilburg en MEP de wedstrijd bleef domineren werd de eindstand 3-1. Zo gingen de mannen na een zeer intensieve en bloedhete dag terug naar Boxtel met de NK CUP in handen. Een prestatie van formaat!

Auteur Maayke de Brouwer
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


18-06-2022
 
 
MEP JA1 landskampioen in de Super A competitie, wat een prestatie!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)