Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP JA1 - V.M.H.C. Cartouche
 

 

MHC MEP JA1 glansrijk kampioen in de landelijke Super A competitie!

Op zaterdag 21 mei speelde MEP JA1 tegen het uit Leidschendam afgereisde Cartouche JA1. Het feit dat de jongens van MEP de week er voor het kampioenschap al veilig wisten te stellen, maakte de wedstrijd er niet minder spannend om.

De mannen van Cartouche waren er namelijk als 2e op de ranglijst op gebrand deze wedstrijd te winnen. Net als de nummers 1 van de poule spelen namelijk ook de nummers 2 op 19 juni om de landelijke titel. Maar om het kampioenschap thuis in volle glorie te kunnen vieren hadden de spelers van MEP slechts één duidelijke opdracht, winnen van Cartouche. Vanaf de eerste minuut werd er ten volle gestreden, door MEP maar met slechts 1 wissel op de bank. Halverwege de eerste helft wist MEP uit een strafcorner de bal snoeihard in het net van de tegenstander te leggen, 1-0. Dit was de stand waarmee de jongens de rust in gingen. Nadat in de tweede helft een speler van Cartouche met geel het veld af werd gestuurd ontstonden er zeker 6 zuivere kansen voor MEP, maar allen zonder resultaat. Niet lang daarna wist ook Cartouche met een strafcorner te scoren en werd het 1-1. Gelukkig lieten de jongens van MEP hun hoofd niet hangen en gingen weer vol in de aanval. Ruim 10 minuten voor het eindsignaal wist MEP de teller op 2-1 te zetten door een prachtige strafcornervariant.

Het spel werd vuriger en ook aan de zijde van MEP vielen enkele gele kaarten. Met nog vijf minuten te gaan restte Cartouche nog maar 1 ding en dat was de keeper eruit en met 11 man vol in de aanval. Helaas voor hen zonder resultaat en voor MEP de kans om de eindstand op 3-1 zetten. En daar was het eindsignaal. Onder luid gejuich van het in groten getale aanwezige publiek werden de mannen van MEP gehuldigd. Niet alleen met mooie kampioensshirts maar ook met voor ieder een gepersonaliseerde badjas. Daarna brak het feest los, samen met de meiden van A1 op de platte kar en nog volop plezier tot diep in de nacht. Op weg naar de landelijke finale van 19 juni speelt MEP JA1 nog twee wedstrijden, op 4 juni uit tegen Naarden en de laatste op 11 juni tegen MOP.


 
 


21-05-2022
 
 
MHC MEP JA1 - V.M.H.C Cartouche JA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)