&

MHC MEP MB2 - HC den Bosch MB3

MHC MEP MB2 wint van Den Bosch MB3 3-0.

MHC MEP meisjes B2 speelden zaterdag 26 september tegen MB3 van Den Bosch.Ondanks het late tijdstip wisten de meiden zich goed op te laden voor deze wedstrijd. Met slechts  10 minuten op de klok viel dan ook al het 1e doelpunt.

Het tweede kwart starten we ook goed , vrij snel viel het tweede doelpunt. Daarna zetten we veel druk en zaten er goed in, maar brak Den Bosch toch ook een aantal keren door met een gevaarlijke aanvallen en doelpogingen,  welke knap gered werden door onze keepster.

We creĆ«erden veel kansen maar het derde en tevens laatste doelpunt liet nog wel even  op zich wachten.
Deze werd aan het einde van het laatste kwart als nog gemaakt!

Na 4 wedstrijden staan we derde in de poule
Volgende week spelen we om 14:15 uit tegen Geel-Zwart MB1 en hopen daar de derde plaats vast te houden waardoor we na de herfstvakantie kunnen blijven uitkomen in de 1e klasse.

Auteur: MHC MEP MB2