Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP JA1 - Amsterdam JA1
 

 

MHC MEP JA1 op scherp na flinke nederlaag tegen Amsterdam JA1

In de strijd om een plek in de Landelijke competitie speelde MHC MEP JA1 zaterdag 29 augustus haar eerste competitiewedstrijd tegen Amsterdam JA1. Dat het een pittige wedstrijd zou worden was duidelijk.

De week ervoor speelden deze ploegen al een oefenwedstrijd tegen elkaar. De uitslag, maar zeker ook het goede spel van de ploeg uit Boxtel deed vermoeden dat het nog best een spannende wedstrijd kon worden. Maar helaas wisten de jongens van Amsterdam de ene na de andere strafcorner te forceren. Al snel keek MEP tegen een 0-3 achterstand aan en wisten ze het tij niet meer te keren. Nog zes keer wisten de Amsterdammers uit een strafcorner te scoren. En hierbij de twee veldgoals opgeteld komt de eindstand uit op 0-11. Geen lekker begin, maar absoluut positief gestemd op naar de volgende.

Aanstaande zaterdag staat Pinoke JA1 op het programma.


Auteur: Maayke
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


29-08-2020
 
 
MHC MEP JA1 - Amsterdam JA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)