Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP organiseert kennismakingstrainingen
 

 

MHC MEP organiseert 3 gratis kennismakingstrainingen

Vanuit MHC MEP organiseren wij 3 gratis kennismakingstrainingen voor basisschool kinderen. Dit doen we om alle basisschool kinderen kennis te laten maken met de uitdagende sport hockey bij MHC MEP maar ook om ze een sportmoment aan te bieden in deze tijd waarin sporten helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

Om zo veel mogelijk kinderen te bereiken hebben we jullie als school aangeschreven. Onze vraag is dan ook zouden jullie onze flyer willen ophangen op het publicatiebord van de school of voor het raam plakken bij de ingang van de school.

Indien mogelijk, de flyer digitaal mee sturen met de eerst volgende digitale nieuwsbrief vanuit de school.
De school zelf hoeft verder geen acties te ondernemen om kinderen te laten deelnemen. In de bijgevoegde flyer staat omschreven hoe en met welke voorwaarde de kinderen zich op kunnen geven en wat heel belangrijk is, voor een hockeystick wordt gezorgd. 

Auteur MHC MEP
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


20-05-2021
 
 
MHC MEP organiseert 3 gratis kennismakingstrainingen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)