Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP ZJB1 pakt bronzen medaille op ZNK
 

 

MHC MEP ZJB1 pakt bronzen medaille op ZNK

MHC MEP JB1, ongeslagen tijdens de poulewedstrijden, mocht op 26/1 aantreden op het ZNK (Zuid Nederlands Kampioenschap). In de halve finale moesten de jongens van MEP het opnemen tegen Den-Bosch JB1.

Met gezonde spanning begonnen ze aan de wedstrijd. MHC MEP wist met een mooie opbouw en dito goal snel op een 1-0 voorsprong te komen. Helaas trok Den-Bosch de wedstrijd daarna naar zich toe. Met een 1-5 achterstand leek de wedstrijd al bijna gespeeld. Gelukkig wist MHC MEP door hard werken en opzwepende aanmoedigen vanuit het publiek deze stand terug te brengen naar 4-5. Daarna was het er op of er onder. Den-Bosch trok aan het langste eind. Eindstand 4-8. Daarna stonden de shoot-outs om de derde en vierde plaats op het programma. Deze wist MHC MEP JB1 overtuigend te winnen van MOP. Met de 3e plaats op het ZNK mogen de jongens van MHC MEP JB1 met trots terug kijken op het zaalseizoen. En nu volop in de voorbereiding voor de Landelijke Competitie. Veel succes!

Auteur: MHC MEP
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


26-01-2020
 
 
MHC MEP ZJB1 pakt bronzen medaille op ZNK
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)