&

MHC MEP MD1 - Mierlo MD1

MHC MEP MD1 ongeslagen herfst kampioen

MHC MEP MD1  kreeg het zaterdag 23 november zwaar te voorduren om herfst kampioen te worden in de 1e klasse. Mierlo D1 wist het team uit Boxtel vanaf het eerste minuut van de wedstrijd moeilijk te maken wat resulteerde in een voorsprong 0-1.

Toch wisten de meisjes van MHC MEP zich te herpakken en wilden kosten wat kost het kampioenschap binnen te halen op eigen speelveld. Met een geweldige tweede helft slaagde MHC MEP D1 er in om de achterstand om te zetten naar een 3-1 voorsprong waarna het kampioenschap veilig gesteld werd.  Geweldig om ongeslagen herfstkampioen te worden en zo de zaal competitie in te gaan.