Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP JB1 - HC den Bosch JB1
 

 

MHC MEP JB1 verliest in laatste 10 minuten van Den-Bosch JB1

Om goed van start te kunnen gaan in de Landelijke Competitie is MEP JB1 druk bezig met de voorbereiding.Op zondag 16 februari speelden de jongens van MEP een oefenwedstrijd tegen Den-Bosch JB1.

Met de wedstrijd van de dag er voor, tegen Nijmegen JB1 (eindstand 2-2), nog in de benen en daar bovenop vier geblesseerden een pittige uitdaging. MEP moest vol aan de bak. De eerste drie kwarten lukte dat heel goed. Ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar, maar wisten beiden hun kansen niet te verzilveren. Pas in de laatste 10 minuten in het laatste kwart vielen er doelpunten. Den-Bosch wist door een paar snelle counters in korte tijd drie keer te scoren. Een prima oefenwedstrijd...op naar de volgende.

Aanstaande woensdag neemt MEP JB1 het open tegen Dames 1 van hun eigen club.


Auteur: MHC MEP JB1
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


16-02-2020
 
 
MHC MEP JB1 - HC den Bosch JB1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)