&

MHC MEP JB1 - Abcoude JB1

MHC MEP JB1 ook voor de hockeyers van Abcoude JB1 veel te sterk

Zaterdag 23 november speelde MHC MEP JB1 haar laatste wedstrijd in de voorcompetitie voor Landelijk. Met het inmiddels 3 weken gelden behaalde ‘ticket’ voor deze topcompetitie konden ze de wedstrijd tegen de jongens van Abcoude JB1 onbezorgd spelen.

Al voor de rust wisten de jongens van MEP vier keer de plank te raken. Ook in de tweede helft bleef MEP de bal lekker rondspelen en wist ze nog vijf keer te scoren. Door in de laatste seconden even onoplettendheid te zijn gaven ze aan de tegenstander nog een doelpuntje weg. Eindstand in het voordeel van MEP JB1: 9-1.

Nu lekker de zaal in en daarna vol in de voorbereiding voor Landelijk B.

Auteur: MHC MEP JB1