&

MHC MEP zaalhockey meisjes D3 zaalkampioen

MHC MEP meiden ZMD3 halen eerste zaalkampioenschap binnen

Zaterdag 11 februari 2017 konden de MHC MEP meiden ZMD3 hun eerste zaalkampioenschap binnen halen. Weliswaar moesten ze daar voor naar Geldrop maar dat weerhield de supporters er niet van om ze daar aan te moedigen. De tegenstanders waren Nuenen en Geldrop. Wanneer ze één wedstrijd zouden winnen zou de winst binnen zijn.

De meiden waren goed gefocust en kregen hun eerste doelpunt tegen na 10 minuten. Hierdoor werden ze gelijk op scherp gezet waardoor de gelijkmaker niet lang op zich liet wachten. Altijd fijn voor de rust. Na de peptalk van de coaches Paul en Pieter begonnen ze goed aan de tweede helft en viel als snel t tweede doelpunt voor Mep. Met toch wat goede kansen voor de meiden kregen ze niet alle ballen in de goal. De keeper van de tegenpartij wist ze er goed uit te houden. Uiteindelijk won Mep met 4-1. En konden de meiden uitbundig juichen om hun 1e kampioenschap in de zaal. Na 5 minuten rust moesten de meiden weer gereset worden om nog een wedstrijd tegen Geldrop te spelen. Wanneer zij ook deze wedstrijd zouden winnen zouden ze ongeslagen kampioen zijn. Het bijzonder aan deze wedstrijd was dat het 100ste doelpunt binnen handbereik was. Binnen 1 minuut viel t eerste doelpunt voor Mep. De flow zat er weer goed in. Met 3-0 voorsprong ging Mep de rust in.

De teller stond toen op 99 doelpunten. In de tweede helft scoorde Geldrop. Met nog 2 minuten op de klok en een score van 3-1 voor Mep zijn de meiden ongeslagen kampioen, maar met een mooie opbouw viel daar toch het 100ste doelpunt. Wat een mooie afronding van een prachtig zaalseizoen. 4-1 winst voor ZMD3. Namens de meiden en coaches van het team willen zij iedereen bedanken die hun hebben aangemoedigd en ondersteund