&

MHC MEP H1 - Venlo H1

MHC MEP heren sluiten seizoenshelft met stijl af

Zondag 29 november heeft MHC MEP heren 1 de eerste seizoenshelft in stijl afgesloten. Allereerst door met 3-2 te winnen van de koploper Venlo heren 1 De overwinning van zondag is een knappe teamprestatie. Venlo kwam in de eerste helft op een 0-2 voorsprong via een velddoelpunt en een strafcornervariant. Na de 0-2 werd MHC MEP heren 1  steeds sterker, en dat leidde uiteindelijk tot de 1-2 vlak voor rust van Thijs van Geel.

Na rust waren we sterker, maar leidde dat niet tot veel grote kansen. Echter was MHC MEP mega effectief, waardoor we toch nog 2x scoorde. Allereerst maakte Stijn Koesen na een knappe actie de verdiende 2-2, waarna 3 minuten voor tijd Thijs van Geel opnieuw trefzeker was.
Vanwege deze belangrijke overwinning kan MHC MEP heren 1 weer naar boven kijken. Na de winterstop hervatten we het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Concordia.