&

Jong Oranje - Batavieren

Batavieren verslaan Jong-Oranje op MHC MEP terrein

Jong-Oranje moest zaterdag 20 juni zijn meerdere erkennen in de slotfase van de wedstrijd tegen Batavieren. De vele toegestroomde hockey liefhebbers kregen een prachtig staaltje hockey te zien op het waterveld van hockey vereniging MHC MEP. De Batavieren (oud-internationals) wisten voor rust een nette 0-2 voorsprong op het scorebord neer te zetten.

Na rust stelde Jong Oranje orde op zaken. Het kwaliteitsverschil werd direct zichtbaar toen Jong Oranje meer inzet toonde. Jong Oranje wist tot in de slotfase van de wedstrijd op gelijke hoogte te komen maar de Batavieren wisten de gelijke stand in de laatste minuut om te buigen in een overwinning 3-4