&

MHC MEP D1 - HC Zwolle D1

MHC MEP dames behalen eerste overwinning op HC Zwolle D1

MHC MEP dames 1wisten zondag 27 oktober hun eerste overwinning binnen te halen door HC Zwolle  te verslaan in de overgangsklasse. Nadat de dames van MHC MEP al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 achterstand liepen wisten se nog voor rust via een strafbal van Finnola Bussbridge op gelijke hoogte te komen. Hoofdtrainer Erik Verzijden zag zijn MHC MEP dames team in de tweede helft door twee doelpunten van Chris Thewessen een verdiende eerste overwinning te behalenin de overgangsklasse.

Zondag 3 november speelt MHC MEP D1 een uitwedstrijd tegen HGC D1 in Wassenaar om 12.45 uur