&

HC QZ D1 - MHC MEP D1

MHC MEP D1 geen punten tegen HC QZ D1

De dit jaar gepromoveerde MHC MEP dames 1 naar de overgangsklasse wisten zondag 8 september ondanks super gespeeld te hebben geen winst te behalen. HC QZ de topploeg uit Nijmegen  had het de 1 ste helft zwaar tegen MHC MEP dames , tegen de verhouding in maakt HC QZ de 1-0 tevens ruststand. Na de rust was HC QZ de betere ploeg maar gedurende de 2de helft namen de dames uit Boxtel het weer over. Met een bal op de paal was het geluk niet aan zijde van MHC MEP D1. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde HC QZ 2-0 wat tevens de eindstand was. Het spel van de hockey  dames  uit Boxtel was super te noemen en hadden minimaal 1 punt verdiend vertelde hoofdtrainer Erik Verzijden van MHC MEP D1.

Volgende week zondag spelen de MHC MEP dames 1 hun eerste competitie wedstrijd thuis tegen HC Bloemendaal  D1 die vorig jaar bijna was gepromoveerd naar de hoofdklasse om 12.45 uur.