&

MHC MEP D1 - HC Hopbel D1

MHC MEP D1 blijft in de race om kampioenschap

Zondag 10 maart wisten de dames van MHC MEP  een overwinning te boeken op HC Hopbel dames 1 uit Schijndel. MHC MEP dames speelden een  voortreffelijke eerste helft en met veel overtuiging kwamen de dames 1 van MHC MEP op verdiende 3-0 ruststand. Na de rust zwakte de concentratie lichtjes af bij de dames van MHC MEP maar wisten de winst binnen te halen met een eindstand van 4-0.
Doelpuntenmaaksters : 1x Sabine van Rooij , 3x Suze Dercksen
Volgende week zondag 17 maart spelen de dames van MHC MEP een uitwedstrijd tegen HC Weert D1 om 12.45 uur