&

HC Weert D1 - MHC MEP D1

Hockey dames van MHC MEP pakken overwinning op HC weert D1

Zondag 17 maart brachten de hockey dames van MHC MEP de volle winst mee naar Boxtel door een overwinning op de altijd goed spelende  HC Weert D1. MHC MEP dames stonden al voor de rust met 0-3 voor door doelpunten van Sabine de Rooij, Suze Dercksen en Marleen Bordat (stafcorner).

Marleen Bordat zorgde nog in de tweede helft voor de 0-4. HC Weert kon doormiddel van een strafcorner een tegen doelpunt scoren 1-4 wat ook tevens de eindstand was. Concurrent HC Heeze verloor met 2-3 van de veel lager geplaatste HC Basko waardoor MHC MEP met een wedstrijd minder gespeeld op plaats 2 komt.