&

HC Liempde D1 - HC den Bosch D3

HC Liempde dames 1 speelt uitstekend tegen HC den Bosch dames 3

Zondag 2 september mocht HC Liempde dames 1 eindelijk, na twee uitwedstrijden, weer op ons eigen bekende hockeyveld spelen tegen Den Bosch dames 3. HC Liempde had de ideale omstandigheden: mooi weer, een goede bodem en er zijn prachtige teamfoto’s gemaakt.

HC Liempde begon de wedstrijd met een gezonde dosis wedstrijdspanning. Het eerste kwart ging het gelijk op. Beide teams konden over en weer een aanval opzetten, maar strandde regelmatig op het middenveld. Met goede moed gingen HC Liempde het tweede kwart in. Helaas vielen snel twee tegendoelpunten, waardoor HC Liempde even van slag was. In de rust bespraken HC Liempde de tactiek. Al met al was HC Liempde op de goede weg. In het derde kwart lukte het vaker om elkaar goed te vinden. Den Bosch was toch diegene die een mooi doelpunt maakte uit een strafcorner. HC Liempde kreeg vervolgens meer ruimte om ons eigen spel te kunnen spelen. Dit resulteerde uiteindelijk in doelpuntloos laatste kwart, waardoor het 0-3 op het scorebord bleef.