Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1 - MHC Best H1
 

 

HC Liempde H1 laat drie punten over aan koploper MHC Best H2.

Helaas zijn de heren van Liempde niet de koploper. Afgelopen zondag mocht er worden aangetreden tegen Best, een geoliede doelpuntenmachine. Wegens meerdere blessures en andere teleurstellingen, hadden we de hulp ingeschakeld van enkele jongens van de A, heren 2 en vedette Antoine.

Dat we nog even aan elkaar moesten wennen werd pijnlijk duidelijk. Na 10 minuten spelen stond Best al met 0-3 voor. Onder de stralende zon kregen we vervolgens langzaam meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde tijdens het tweede kwart, net op het moment dat Nick van der Eerden even verplicht de dugout op had gezocht, in een prachtig doelpunt. Jongens A-fenomeen Sylvan kreeg een subtiele pass van Jarno van der Vleuten en ronde koelbloedig af toen hij oog in oog kwam te staan met de keeper. 
Het aantal kansen voor Liempde nam in deze periode toe, maar leidden helaas telkens niet tot een doelpunt. Totdat topscoorder Alex van de Zwan een strafcorner onberispelijk binnensloeg nadat hij tactisch de breedte van de cirkel had benut; 2-3. Deze aansluitingstreffer werd helaas snel door Best teniet gedaan door slordig verdedigen af te straffen. In het vierde kwart mocht het ook allemaal niet lukken. Mede door een tactische shoot van ondergetekende net voor tijd bleef de 2-4 stand daarmee ook de eindstand. We hebben ons daarmee goed hersteld, maar we zijn het slechte begin helaas nooit meer boven gekomen. 

Auteur Justin van Eerden
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


15-05-2022
 
 
HC Liempde H1 - MHC Best H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)