Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HOD D5 - HC Liempde D1
 

 

HC Liempde D1 haalt hard bevochten kampioenschap binnen!

Voor Liempde Dames 1 was het zondag 29 mei een spannende en belangrijke wedstrijd. Een gelijkspel of overwinning was nodig om het kampioenschap binnen te slepen.

De dames van Liempde moesten in het begin van de wedstrijd nog inkomen. Een vroeg tegendoelpunt zorgde ervoor dat de dames wakker werden geschut en feller terug kwamen in de wedstrijd. De felheid van Liempde zorgde voor een goede afschuif op links tijdens de strafconer waardoor het 1-1 werd.

Liempde ging weer haar eigen spel spelen wat zorgde voor een paar mooie aanvallen waarin goed werd overgespeeld. Opnieuw werd een goede combinatie gespeeld tijdens de strafcorner en door een krachtig schot op doel kwam Liempde weer op voorsprong, 1-2.

In het derde kwart wist HOD helaas alsnog te scoren en stond het 2-2. Na nog een spannend vierde kwart was daar uiteindelijk het eindsignaal wat zorgde voor grote ontlading bij de meiden, het kampioenschap is binnen.

Het was een hard bestreden seizoen maar door het goede samenspel hebben de dames het kampioenschap meer dan verdiend.

Auteur Willeke Bekkers
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


29-05-2022
 
 
HOD D5 - HC Liempde D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)