Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - Don Quishoot D5
 

 

HC Liempde D1 ook winst in de laatste competitie wedstrijd

De laatste wedstrijd van het seizoen is aangebroken. De dames van HCL zijn al kampioen, dus de druk is eraf. Er staat na de wedstrijd nog wel een kampioensfeestje op het programma, dat willen de dames graag vieren met een laatste overwinning.

De wedstrijd begint goed en de meiden van Liempde weten in de eerste paar minuten al verschillende aanvallen op te zetten. Loes Swinkels opent de score met een mooie backhand: 1-0. Al snel volgt ook de 2-0 via de backhand van Manon Wagner, die de bal vanaf de achterlijn ontvangt op kop cirkel. In het derde kwart verzilveren de dames van HCL een goede strafcorner variant met een goal van Alina Bekkers. Liempde zit goed in de wedstrijd en de dames kunnen elkaar goed vinden. Fleur Schoenmakers maakt de 4-0 na een mooie combinatie met Jara en Willeke. Helaas verliest Liempde in het 4e kwart de concentratie, waardoor Don Quishoot via 2 strafcorners de eindstand bepaalt op 4-2.

Auteur Manon Wagner
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


12-06-2022
 
 
HC Liempde D1 - Don Quishoot D5
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)