Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde MA2 - DES MA4
 

 

HC Liempde MA2 kampioen ten koste van DES MA4

Zaterdag 5 oktober stond er voor de meisjes A2 van HC Liempde een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. HC Liempde MA2 kreeg DES MA4 op bezoek uit het “sprookjesachtige ”Kaatsheuvel.

De wedstrijd stond in het teken van het najaar kampioenschap met twee teams tegenover elkaar die een gelijk aantal punten hadden. Beide tegenstanders waren aan elkaar gewaagd maar toch wist HC Liempde de stand na 15 minuten spelen op 1-0 te brengen, maar in de laatste minuten van het 2e kwart maakte DES een goal en stond het 1-1. De laatste helft van de wedstrijd was spannend tot de laatste minuut, maar de eindstand bleef 1-1. Maar dat was genoeg voor de winst om kampioen te worden, aangezien het doelsaldo van HC Liempde beter was. HC Liempde MA2 Kampioen!

Auteur HC LIempde MA2
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


05-10-2019
 
 
HC Liempde MA2 - DES MA4
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)