Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Waranda D3 - HC Liempde D1
 

 

HC Liempde D1 pakt overwinning op koploper Waranda D3

Zondag 3 november stond voor de HC Liempde dames 1 Warande, de ongeslagen koploper op het programma. HC Liempde moest al erg vroeg aantreden tegen dit team. HC Liempde begon sterk aan de wedstrijd en liet zien dat ze makkelijk met het niveau mee kon.

Na 10 minuten spelen kreeg HC Liempde dan ook een kans doordat Mirte mooi vrijkwam in de cirkel en de bal zonder na te denken in het doel van Warande wist te schuiven.HC Liempde bleef aanvallen en wisten keer op keer kansen te creƫren. Warande kreeg ook enkele kansen maar HC Liempde was alert en verdedigde sterk.

Het tweede kwart bleef HC Liempde drukken, want een 1-0 voorsprong was niet helemaal comfortabel. Tijdens de kom van de tegenstander wist Isa er goed tussen te duiken en 1 op 1 op de keeper te komen, waar ze hem koudbloedig in het doel fletste.
Wie had dat gedacht 2-0 voor tegen deze tegenstander.

In het 3de kwart wist Warande helaas te scoren en stond er ineens 2-1 op het scorebord. HC Liempde was zo gebrand om deze punten niet weg te geven en bleven vechten. Na nog enkele corners voor de tegenpartij en wat aanvallen van beide kanten wisten HC Liempde gelukkig aan het langste eind te trekken. Lucca wist in de laatste paar minuten nog een strafcorner uit het doel te houden en onze keepster Loes heeft ontzettend veel doelpunten weten te voorkomen.

HC Liempde liep dolgelukkig het veld af, de ongeslagen nummer 1 was verslagen
Volgende week willen HC Liempde dit doorpakken en Den Bosch op eigen veld verslaan, 13.25 uur hopelijk tot dan!!


Bron HC Liempde D1
Auteur Loes
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


03-11-2019
 
 
HC Liempde D1 pakt overwinning op koploper Waranda D3
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)