&

SMHC Hopbel D4 - HC Liempde D1

HC Liempde D1 brengt foute party punten mee uit Schijndel

Met alweer de vraag of het veld van Hopbel bespeelbaar was reisde HC Liempde D1 af richting Schijndel, een heerlijk kort ritje op de vroege ochtend. Met nog 2 wedstrijden te spelen en een hevige strijd om plek 2 t/m 5 was HC Liempde D1 erg gebrand om nog 6 punten te pakken voor de winterstop. Vandaag kon HC Liempde DS1 de eerste 3 meenemen naar huis en naar de foute party.

HC Liempde D1 begonnen goed aan de wedstrijd en kregen enkele kansen om de score te openen, toen de strafcorner van Annet door de keeper werd gekeerd wist Jaimy Diender de rebound bij de paal goed te benutten en de bal over de keepster heen te spel en de 0-1 op het scorebord te brengen.
Ons invalkeepstertje Sanne wist zelfs nog onze eigen speelster uit het doel te houder door Dore op en te vangen met haar keepsterpakkie, wat resulteerde in een prachtige knuffel tijdens de wedstrijd
Na nog voldoende kansen in de eerste twee kwarten ging HC Liempde D1 toch met 0-1 de rust in.

De tweede helft bleven HC Liempde D1 goed combineren maar miste er wat scherpte wat er ook voor zorgde dat HC Liempde D1 af en toe in de problemen kwamen. Gelukkig kreeg HC Liempde DS1 een strafcorner en wisten ze deze prachtig uit te spelen via Annet en Manon waarbij Annet de bal achter de keepster wist te leggen. Helaas kregen HC Liempde DS1 dit kwart wel nog de 0-1 om onze oren.

In het vierde kwart wist HC Liempde D1 nog een mooie aanval uit te spelen die via de backhand van Isa in het net belandde. En ook Fleur Schoenmakers wist met een mooie solo de bal kiezelhard langs de keepster te schieten. Dit bracht de eindstand op 1-4, en weer 3 puntjes naar Liempde.

Toen heeft HC Liempde D1 lekker onze foute outfitjes aangedaan voor de foute party op HC Liempde  en werden ze wel eventjes raar aangestaard door het publiek van Hopbel maar daar maakte wij ons wat minder druk om. Een geslaagd dagje zowel in de eerste tweede en vooral de derde helft