Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - Rosmalen D4
 

 

HC LiempdeD1 pakt winst op Rosmalen D4

Zondag 27 oktober stond voor HC Liempde dames 1 Rosmalen dames 4 op het programma. Ondanks dat ze net wat minder puntjes hadden als HC Liempde, zegt dat in onze poule vaak niet zoveel. HC Liempde waren zeer gebrand om weer punten te pakken, na het puntverlies van 2 weken geleden.

HC Liempde begon sterk aan de wedstrijd en wisten dan ook in het eerste kwart te scoren. De bal van Janne werd door de keepster net omhoog gewerkt, maar Zazie stond goed op te letten en tikte de bal vanuit de lucht mooi in het doel van de tegenstander. De kansen bleven vloeien maar de keepster van Rosmalen was erop gebrand om alle ballen te hebben (en dat lukte haar goed)! Na de rust begon HC Liempde toch een beetje spanning te krijgen, HC Liempde  was vele malen sterker maar de tweede goal wist maar niet te vallen. Tot dat Fleur Schoenmakers de bal op de kop van de cirkel ontving en hem prachtig langs de keeper schoot in het netje!

Nu was het een feit van onze goal schoon te houden. Na nog wat redden van ons keepstertje Loes Vos, wist ook Dore Broeren nog een bal recht voor de lijn weg te tikken en hield de HC Liempde goal mooi schoon. Met een zakelijk 2-0 overwinnen stijgt HC Liempde weer wat omhoog naar de 5de plek.

Aanstaande zondag speelt HC Liempde al vroeg (10.45u) uit tegen de nummer 1, het enige team wat nog geen punten heeft laten liggen dit seizoen namelijk Warande. Jullie steun kan HC Liempde dus maar al te goed gebruiken

Bron HC Liempde D1
Auteur Loes
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


27-10-2019
 
 
HC Liempde D1 - Rosmalen D4
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)