Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - HC den Bosch D8
 

 

HC Liempde D1 winst in de pocket tegen HC den Bosch D8

Met de vraag of het veld ontdooid was kwam HC Liempde D1 aan op de club, na wat testen besloten we dat dit moest gaan lukken en ze de wedstrijd tegen Den Bosch zouden gaan spelen.HC Liempde D1 begon weer sterk met verschillende kansen in het eerste kwart, maar de bal belandde nog niet achter de keepster van Den Bosch.

In het tweede kwart wist HC Liempde D1 de score op 1-0 te zetten doordat Sanne van Erp de voorzet van Loes met haar backhand mooi over de keeper wist te flatsen!  Het derde kwart zakte HC Liempde D1 wat in en werd het spel er niet mooier op. Gelukkig wist Janne weer mooi via de achterlijn de cirkel binnen te komen om de bal voor te geven waar Cindy Kelders deze alert binnen wist te tikken en de 2-0 op het scorebord wist te zetten.Het laatste kwart werd het nog erg spannend doordat Den Bosch een mooie backhand in de kruising wist te plaatsen en nog een strafcorner je wisten te versieren. Dit bracht de stand op 2-1, 3 punten in de pocket. Dit toch nog even weten te vieren op de Hollandse middag. 

Volgende week Hopbel om 10.45 uur uit, met aansluitend proud to be fout 3.0 op hc Liempde! Bij zijn is meemaken

Bron HC Liempde D1
Auteur Loes
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


10-11-2019
 
 
HC Liempde D1 - HC den Bosch D8
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)