Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - HC Vlijmen D1
 

 

HC Liempde dames 1 geen punten tegen Vlijmen

Zondag 4 november stond voor HC Liempde dames 1 de wedstrijd tegen Vlijmen op het programma, met evenveel punten als ons moest het een spannende wedstrijd worden.

Helaas viel er na 2 minuten al meteen een tegen goal en hikte HC Liempde tegen een achterstand aan. Na ongeveer 10 minuutjes spelen wisten de HC Liempde dames dit recht te zetten met een aanval van Jaimy die hem gaf aan Fleur en Fleur die hem voorgaf op Lieke Schoenmakers die de bal er rustig in kon verwerken.
Aan het eind van de eerste helft viel helaas nog een erg ongelukkig tegendoelpunt en dus gingen de dames van HC Liempde met een 1-2 achterstand de rust in.

In de tweede helft zijn er ondanks de vechtlust geen goals meer gevallen, waardoor HC Liempde helaas geen punten wisten te pakken.

Aanstaande zondag HC Liempde dames 1 uit tegen Deurne, nieuwe ronde nieuwe kansen

Bron HC Liempde D1
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


04-11-2018
 
 
HC Liempde D1 - HC Vlijmen D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)