Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - Dommel D1
 

 

HC Liempde vieren eerste punt officieel in de pocket

Daar issie dan, het wedstrijdverslag waar jullie allemaal met smacht op zaten te wachten! zondag 5 mei mochten wij, met wat versterking van onze invallers, aantreden tegen Dommel. Wat een regenachtige dag zou worden, werd een heerlijke wedstrijd in het zonnetje. En dat was niet het enige wat ons mee zat...

In het begin van de wedstrijd speelden we, zoals altijd, lekker. Dommel was af en toe wat feller, maar de wedstrijd was goed in evenwicht. Tijdens een aanval van ons werd het Loes lastig gemaakt op de randcirkel, maar gelukkig wist ze nog een voetje te raken in de cirkel. Strafcorner voor ons. Het eerste schot op goal werd tegen gehouden door de keeper, en de bal kwam terecht bij Quinn. Zij paste deze naar Loes, die het net liet vibreren! 1-0 voor ons! Helaas bleven we iets te lang in deze euforie hangen, want Dommel maakte niet 1, maar 2 goals... Dus gingen we alsnog met een achterstand de rust in.

Maar, wat er in meerdere wedstrijden nu zou gebeuren, is dat we wat inkakken en de tegenstander daar gebruik van maakt en kan scoren. Dat lieten we nu mooi niet gebeuren! Een schot op goal van Alina werd door een verdedigster van Dommel van de lijn gehouden met haar voet: een strafbal dus. Na wat ge'jij kan dit wel' en 'nee, jij kan dit beter' werd de strafbal genomen door Quinn. En je raadt het niet: deze zat! Het stond weer gelijk! Dit gaf ons nieuwe energie, en we voelden dat we wel eens een punt in Liempde zouden kunnen houden. Ook Dommel liet het hier niet bij zitten, en zij scoorden hun derde goal. Neva had hier gelukkig al snel een antwoord op en scoorde de gelijkmaker!

Alsof er nog niet genoeg spanning was (zeker ook voor ons publiek), kreeg Dommel in de slotfase van de wedstrijd een strafcorner voor. En toen iedereen aan het klaarstaan was... floot Waylon af! Ons doel was dus: die bal zo snel mogelijk de cirkel uit. En we eten allemaal hoe dit is geƫindigd... Dit lukte! Ons eerste punt is dus officieel in de pocket, en we hebben dit gevierd alsof we kampioen zijn!

Bron HC Liempde D1
Auteur Quinn
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


05-05-2019
 
 
HC Liempde D1 - Dommel D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)