Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - HC den Bosch D11
 

 

HC Liempde D1 verslaan ook HC den Bosch D11

Met de grote overwinning van vorige week nog fris in gedachten werd op zondag 17 september een wedstrijd tegen Den Bosch gespeeld. Dat velen van Liempde nog even wakker moesten worden bleek uit de eerste minuten van de wedstrijd. Den Bosch Dames 11 kon al snel een aanval opzetten en raakte in de cirkel een voetje van een Liempdse dame. De strafcorner was knoerhard waardoor hij zo aan de sticks van de verdedigers en de keepster voorbij ging. Tijd voor Liempde om wakker te worden.
Gelukkig kreeg Liempde de smaak te pakken en begonnen de aanvallen te komen. Na de eerste goal werd er naar meer verlangd. En die verlangen werden gehoord! Via een strafcorner die eerst dreigde te mislukken, stond Loes Swinkels goed bij de paal voor de tip. De rust werd met 5-1 ingeluid.
In het begin van de tweede helft had Den Bosch nog een klein antwoord op de tegengoals van de eerste helft, dus werd het 5-2. Uiteindelijk wist Liempde in de tweede helft ook nog één keer te scoren. Wat de eindstand op 6-2 bracht.

Gescoord door:
Loes Swinkels 2x
Willeke Bekkers 2x
Mieke Beerens 1x
Alina Bekkers 1X

Auteur Quinn van Disseldorp
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


17-09-2017
 
 
HC Liempde D1 - HC den Bosch D11
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)