Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - Gemert D2
 

 

HC Liempde D1 koploper na winst op Gemert 2 de winterstop in

Zondag 26 november stond de laatst wedstrijd op het programma voor de Liempdse dames 1. Om als nummer 1 de winterstop in te gaan moest er gewonnen worden. Gemert D2 kwam op bezoek, het opleidingsteam dat gebrand was om te winnen van de huidige nummer 1.

Liempde begon fel aan de wedstrijd en speelde goed combinatiespel waardoor al snel een aantal keer de goal van de tegenstander werd bereikt. Na een aantal keer snel overspelen werd via Alina de bal naar Loes gespeeld, die op de stip klaar stond om de bal door de benen van de keeper te spelen. Een goal volgens het boekje. Zo ontstond ook al snel de tweede mogelijkheid die via Willeke wederom op de stip naar Loes werd gepusht, ook deze kans liet ze niet liggen. Binnen 10 minuten stond het 2-0 voor Liempde.

Gemert zat er echter goed bovenop en speelde goed mandekking. Iets wat bij HCL even wat minder werd waardoor Gemert kon scoren via een counter: 2-1. De wedstrijd werd steeds spannender en Gemert gaf zich niet gewonnen. Maar mede dankzij een aantal reddingen van invalkeepster Maaike, die voor de laatste keer inviel, en een hard werkend HCL werd er niet gescoord. In de laatste 10 minuten werden door de verdediging van Liempde een aantal strafcorners onschadelijk gemaakt waardoor de eindstand 2-1 bleef. Een extra reden om te feesten bij de foute kersttruienparty die Dames 1 had georganiseerd. Op naar het kerstdiner en tot volgend jaar!

Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


26-11-2017
 
 
HC Liempde D1 - Gemert D2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)