Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Peel en Maas D1 - HC liempde D1
 

 

Prijs schieten HC liempde dames 1 in Panningen

Op 13 november was het voor Liempde de dag om af te reizen naar Panningen voor een bezoek aan Peel en Maas. Eenmaal aangekomen in Panningen bleek het veld niet in zijn beste conditie te zijn, het was hier en daar bedenkt met algen. De heren voor ons raakten vaak de grond, vooral de jongen met zijn Rosh Runs (raar he). Tijdens het inspelen kreeg Fleur een bal op haar hoofd, die in het begin van de wedstrijd nog even rust moest houden. Daarna kreeg Lieke er ook nog een bal op haar hoofd… Gelukkig konden ze allebei de wedstrijd meespelen.

Voor de wedstrijd wordt al meerdere malen de 10 geroepen, dus alle dames weten het doel van vandaag. De eerste kans voor een begin aan deze doelstelling kwam al gauw in de vorm van een strafcorner. Het bleek dat iedereen nog even in moet komen, aangezien de bal niet in de goal belandt. Dit wordt gelukkig snel goed gemaakt met een aanval die via Mieke wordt opgebouwd, een haakse bal geeft op Lieke, en tot slot wordt de bal door Jonne de goal in geschoten. Hierna volgt al snel een mooie paas van Willeke naar Jonne, die haar tweede goal van de dag scoort. Daarna komt Irmin aan de kop vrij, en scoort ook! Na een goal van Mieke wordt met een 4-0 voorsprong de rust ingeluid.
Na de rust wilde Annet er nog even een schepje bovenop doen en er 5-0 van te maken, door een bal in de vrije ruimte te spelen. Helaas was daar niemand waardoor de bal verloren leek te gaan. Of toch niet? Iedereen, ook de keeper van de tegenstander, dacht dat hij naast de goal over de achterlijn zou rollen, maar niet bleek minder waar: hij kaatst tegen de paal terug het veld in. Fleur pakt de bal op en speelt een speelster voorbij, waarna ze de bal afspeelt naar Willeke en met een mooi kaatst belandt de bal uiteindelijk nog in de goal! We slaan even een aantal goals over en gaan in op een speciaal verzoek door te vermelden dat de 9-0 goal van Annet af kwam, met een keihard schot op goal ;)

 

Auteur Quinn
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


13-11-2016
 
 
Peel en Maas D1 - HC liempde D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)