&

White Demons DS1 – E.M.M. / Olympus DS1

White Demons strijdt tegen degradatie

Zaterdagavond 18 maart speelden de dames van White Demons tegen EMM uit Middelburg.
In de eerste helft speelden de dames allesbehalve sterk. De tegenstander kon in deze fase niet echt uitlopen en dus bleef er een achterstand van 2 doelpunten.

Er werd geen druk gezet richting het verdedigingsblok van EMM waardoor EMM gemakkelijk overeind bleef. In de tweede helft veranderde er weinig aan het spel van White Demons. Het bleef plichtmatig en de wil om er een goed resultaat uit  te slepen was wellicht aanwezig maar was niet aan het spel af te zien. Dit resulteerde uiteindelijk in een forse nederlaag van 15 – 24.

Komende zondag spelen de dames van White Demons een uitwedstrijd in Drunen tegen Elshout.  De wedstrijd begint om 12.20 uur en wordt gespeeld in sporthal Onder de Bogen aan de Prins Hendrikstraat 74.
Een succesje zou zeer welkom zijn voor de dames.