&

White Demons DS1 - HMC DS2

Regelmatige overwinning voor dames White Demons

Afgelopen zaterdagavond 23 januari kwamen de dames van Goodflooring HMC uit Raamsdonkveer op bezoek bij de dames van White Demons.White Demons had de smaak van winnen vorige week tegen Helios geproefd en wilden dit graag nog een keer overdoen.De wedstrijd ging in de beginfase van de eerste helft gelijk op met de betere kansen voor White Demons, maar men liep niet echt uit.
Naarmate de wedstrijd vorderde werden de kansen beter benut en kwam er een ruststand van 10-4 op het scorebord.

Bij het begin van de tweede helft had White Demons het vizier beter afgesteld en kwamen de dames vooral door toedoen van Lisa Hijstek en Hannah van Disseldorp op een ruime voorsprong van 16-8 halverwege de tweede helft. Hierna werd het spelsysteem aangepast bij White Demons wat niet ten goede kwam aan het spel.
Goodflooring HMC kwam vrij gemakkelijk terug tot 20-16 en was het vrij rommelig bij de thuisclub. Toch wisten de dames de vier doelpunten voorsprong te behouden en werd er toch weer een 24-20 overwinning bijgeschreven.