Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS3 - HCB`92 DS2
 

 

Gehavend HCB`92 DS2 verliest van White Demons DS3

Zaterdag 17 oktober stond er een uitwedstrijd tegen White Demons uit Berkel Enschot op het programma. HCB'92 had veel afmeldingen uit het eigen team, waardoor meerdere dames uit andere bijsprongen (waarvoor dank!).

De eerste helft bestond dan ook uit het wennen aan elkaar, hier werd door White Demons ook van geprofiteerd. Door balverlies, verdedigingsfouten en elkaar nog niet echt kunnen vinden, stonden de dames van White Demons ook vrij snel voor. Met tussendoor een penalty in het voordeel van HCB'92, benut door Mandy, was de stand 6-1. Miranda kreeg steeds meer ruimte en wist meerdere malen het doel te vinden, door haar 3 doelpunten, bracht zij de ruststand op 9-4 in het voordeel van White Demons.

In de rust werden de dames door coach Kees erop gewezen meer rust in de verdediging te pakken. In de aanval zouden de kansen dan wel komen.  De dames waren er weer klaar voor en gingen weer vol goede moed beginnen met de 2de helft. Ook deze helft bestond vanuit White Demons uit mooi en snel samenspel, waar de dames van HCB'92 niet tegenop konden, helaas pakte de schotkansen die HCB'92 zelf hadden niet positief uit. Veel lat, paal en op de keeper. Aan de andere zijde wist White Demons het doel goed te vinden, ondanks dat de verdediging nu beter stond.

De eindstand stond uiteindelijk op 18-10, door doelpunten van onder andere Annemarie, Inge, Miranda en Mandy. 


Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Mandy
Meer nieuws HCB`92 handbal nieuws >>>>
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


17-10-2015
 
 
White Demons DS3 - HCB`92 DS2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)