&

White Demons DS3 - HCB`92 DS2

Gehavend HCB`92 DS2 verliest van White Demons DS3

Zaterdag 17 oktober stond er een uitwedstrijd tegen White Demons uit Berkel Enschot op het programma. HCB'92 had veel afmeldingen uit het eigen team, waardoor meerdere dames uit andere bijsprongen (waarvoor dank!).

De eerste helft bestond dan ook uit het wennen aan elkaar, hier werd door White Demons ook van geprofiteerd. Door balverlies, verdedigingsfouten en elkaar nog niet echt kunnen vinden, stonden de dames van White Demons ook vrij snel voor. Met tussendoor een penalty in het voordeel van HCB'92, benut door Mandy, was de stand 6-1. Miranda kreeg steeds meer ruimte en wist meerdere malen het doel te vinden, door haar 3 doelpunten, bracht zij de ruststand op 9-4 in het voordeel van White Demons.

In de rust werden de dames door coach Kees erop gewezen meer rust in de verdediging te pakken. In de aanval zouden de kansen dan wel komen.  De dames waren er weer klaar voor en gingen weer vol goede moed beginnen met de 2de helft. Ook deze helft bestond vanuit White Demons uit mooi en snel samenspel, waar de dames van HCB'92 niet tegenop konden, helaas pakte de schotkansen die HCB'92 zelf hadden niet positief uit. Veel lat, paal en op de keeper. Aan de andere zijde wist White Demons het doel goed te vinden, ondanks dat de verdediging nu beter stond.

De eindstand stond uiteindelijk op 18-10, door doelpunten van onder andere Annemarie, Inge, Miranda en Mandy.

Auteur: Mandy