&

White Demons Ds1 - Swift Ds1

Nipte overwinning dames White Demons

Om de richting naar boven op de ranglijst door te zetten, moesten de dames van White Demons het zaterdagavond opnemen tegen de dames van Swift. Na de belangrijke overwinning van vorige week op Bergeijk wisten de dames dat een goed resultaat nodig was. In het begin van de wedstrijd duurde het lang voordat de score werd geopend, ditmaal door Swift, maar White Demons had meteen het antwoord klaar en scoorde een paar maal en wist steeds met één of twee doelpunten telkens de voorsprong te behouden. Door de leiding hadden de beide teams last om goed in hun spel te komen, omdat steeds voor kleine onbeduidende overtredingen gefloten werd en hiervoor ook diverse twee minuten straffen werden uitgedeeld. De beide teams wisten niet altijd waarvoor gefloten werd en dit werd door het aanwezige publiek ook niet goed begrepen.De teams hielden elkaar goed in evenwicht en gingen rusten met een 15 - 14 voorsprong voor White Demons.

De tweede helft bood hetzelfde aanzicht als de eerste helft. White Demons liep langzaam uit door een paar snelle breaks, maar Swift kwam dichterbij door weer enkele twee minuten straffen bij de dames uit Berkel - Enschot, waardoor White Demons op een gegeven moment met vier speelsters in het veld stond. Toch toonden de dames veerkracht en inzet, ook op het moment dat de Boxtelse Marit Hogenboom met een omgezwikte enkel het veld moest verlaten. De wedstrijd werd steeds rommeliger en het was aan beide teams te danken dat ze hier heel goed mee omgingen. De eindstand ,die op het scorebord kwam, was 23 - 22  in het voordeel van de dames van White Demons.

Volgende week zaterdag 13 december staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen Handbal Someren. Aanvang van deze wedstrijd is om 21.00 uur in sporthal 't Ruiven in Berkel-Enschot. Laat de dames niet in de steek en kom ze dan allemaal aanmoedigen zodat een goed resultaat haalbaar moet zijn.