&

White Demons DS1 - E.M.M. DS1

White Demons tankt vertrouwen

In een zeer aantrekkelijke wedstrijd afgelopen zaterdagavond hebben de dames van White Demons een zeer verdiende overwinning behaald op de vrouwen van E.M.M. uit Middelburg. Vanaf het begin waren de dames zeer geconcentreerd en ontwikkelden zij een zeer hoog baltempo waarop de vrouwen uit Middelburg het antwoord schuldig moesten blijven en liep White Demons uit naar een 5 - 1 voorsprong.Het tempo viel iets terug en meteen sloeg de linker opbouwer van E.M.M. twee keer toe met prachtige afstandsschoten. Dit signaal maakte de dames van White Demons meteen weer alert en werd het tempo weer opgevoerd met gevarieerd aanvalsspel en werd een 12 - 6 ruststand op het scorebord gebracht. De dames van White Demons die een paar speelsters wegens blessures een langere tijd moeten missen kregen in de tweede helft een agressievere tegenstander tegenover zich, die zich met steviger spel een baan richting het doel van White Demons probeerde te creëren, maar de keepster van White Demons stak deze avond in een zeer goede vorm door knap diverse scoringspogingen tegen te houden.

Aan de andere kant kwam White Demons een paar keer knap via breaks door de defensie van E.M.M. heen. De score werd dragelijk gehouden voor E.M.M. door de tweede doelvrouw, die in de rust de eerste doelvrouw verving. Met een eindstand van 18 - 14 wisten de dames van White Demons de zege naar zich toe te trekken en geeft dit weer vertrouwen voor de komende wedstrijden. De Boxtelse Liesbeth Zink speelde een sterke wedstrijd en de andere Boxtelse dame Marit Hogenboom speelde de tweede helft weer voorzichtig mee na een lichte enkelbandblessure. Eén van de uitblinkers in deze wedstrijd was Kristel Bertens, de doelvrouw van White Demons.

Komende zondag 16 november spelen de dames van White Demons een uitwedstrijd tegen PSV Handbal in Eindhoven om 12.15 uur.
Zoals nu bekend is zal deze wedstrijd gespeeld worden in de sporthal van het Bisschop Bekkerscollege aan de Avignonlaan 1 in Eindhoven