&

PSV handbal DS1-White Demons DS 1

White Demons DS1 toch winst ondanks slechte wedstrijd

De dames van White Demons hadden deze zondagmiddag 16 november de uitwedstrijd op het programma staan tegen PSV uit Eindhoven. De ploeg was behoorlijk getroffen door blessures en ziekte, maar toch probeerde de ploeg er het beste van te maken. Dit viel in eerste instantie niet mee doordat de tegenpartij wel scoorde en White Demons het vizier nog niet goed had afgesteld. Ook de opbouw was bij de dames uit Berkel-Enschot slecht verzorgd en door te snel balverlies en ongeconcentreerdheid waren ze de bal te snel kwijt aan PSV. Daar de dames van PSV niet veel gebruik maakten van de mogelijkheden die ze kregen was het na twintig minuten toch 5 - 4 in het voordeel van White Demons, die dit nog deden uitbouwen naar een 8-6 voorsprong met de rust.

Na de rust hadden de dames van PSV duidelijk de opdracht gekregen om er wat steviger tegen aan te gaan, wat eigenlijk hun spel niet ten goede kwam. Veel balverlies in hun opbouw werd door White Demons goed afgestraft tussen de 10e en de 20e minuut van de tweede helft ,waardoor de score een wat beter aanzicht kreeg in de tussenstand van 17-12 in hun voordeel. De laatste 10 minuten probeerde PSV met alle middelen dichterbij te komen, waardoor White Demons de touwtjes niet meer in handen had. PSV kwam nog terug tot 17-15, maar toen was de koek op en wonnen de dames van White Demons, ondanks een slechte wedstrijd , toch nog hun 2 wedstrijdpunten.
De Boxtelse Marit Hogenboom was door ziekte afwezig en Liesbeth Zink speelde de hele wedstrijd.
Marijke Panis scoorde deze wedstrijd het beste aan de White Demons zijde.
Aanstaande zaterdag 22 november spelen de dames van White Demons hun volgende thuiswedstrijd tegen Elshout.

Aanvang van deze wedstrijd is om 21.00 uur in sporthal 't Ruiven in Berkel-Enschot.