Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Heerle DA1 - HCB'92 DA1      
 

 

HCB’92 A1 verliest eerste uitwedstrijd van een te snelle Heerle in Wouw.

Wegens zondag 6 oktober slechte weersomstandigheden en file op de weg kon HCB’92 met maar 5 speelsters aan de wedstrijd beginnen. Door een snelle aanval van Heerle kwam HCB’92 al vrij vlug met 1-0 achter te staan.

De aansluiting kwam van Gitte Vanhout die scoorde vanuit de hoek. Heerle was snel en doordat HCB’92 verschillende verdedigingsfouten maakte kreeg Heerle meerdere penalty’s mee. Deze werden benut waardoor de stand 7-1 werd in het voordeel van Heerle. Even verzwakte de verdediging van Heerle waardoor Anouk Hermans vrij op de cirkel aangespeeld kon worden door Lieke van Rooij, waardoor het 7-2 werd. Ook Anouk Foolen kwam vrij op de cirkel en scoorde. Net voor de rust onderschepte Lieke van Rooij de bal waarna ze kon scoren. Hiermee was de ruststand 11-4.

In de tweede helft waren er meer kansen voor HCB’92. Anouk Foolen kon meerdere malen scoren met haar afstandsschoten. Gitte Vanhout was alert en scoorde vanuit een terugkomende bal. Het waren vooral de snelle aanvallen van Heerle waardoor HCB’92 op een flinke achterstand kwam. Veerle van Abeelen scoorde vanaf de cirkel de negende goal voor HCB’92. Anouk Foolen werd aangepakt en kreeg een penalty mee die benut werd door Lieke van Rooij. De eindstand werd 29-13 in het voordeel van Heerle.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


06-10-2019
 
 
Heerle DA1 - HCB'92 DA1      
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)