Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DA1 - Swift DA1
 

 

Swift DA1 een maatje te groot voor thuisploeg HCB92 DA1

De Boxtelse meiden wisten van tevoren al dat het een moeilijk wedstrijd ging worden want in een eerder duel werd er verloren met 31-6. Het eerste doelpunt voor HCB'92 werd gemaakt door Jorien Strik die vrij op de cirkel stond.

Balverlies en meerdere snelle tegenaanvallen zorgden ervoor dat deze niet gestopt konden worden door de boxtelse keeper. Een vierde doelpunt van HCB’92 kwam van Anouk Dchellekens vanaf de opbouw. De thuisploeg kwam moeilijk tot scoren en ging de rust in met een 4-21 achterstand.

In de tweede helft werd er beter gewerkt in de verdediging en was het moeilijker voor Swift om tot scoren te komen. Daar in tegen wist HCB’92 wel enkele keren het doel te vinden.Door de oplettende jarige Ive vd Langenberg die wist te scoren via een terugkomende bal, afstandschoten van Veerle van Abeelen en Anouk Foolen werd de wedstrijd toch verloren met 9-30.


Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


15-12-2019
 
 
HCB`92 DA1 - Swift DA1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)