Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 DA1 - Dos'80 / Olympia'89 DA1 
 

 

HCB’92 DA1 geen winst op sterk spelend DOS’80/Olympia’89 DA1

DOS’80/Olympia’89 begon zondag 3 november sterk, met een goed uitgevoerde wissel waardoor een linkshandige speelster vrij voor goal kwam en kon scoren. H.C.B.’92 had meteen een antwoord in de vorm van Anouk Foolen, die met een afstandschot de stand gelijk trok.

Doorbalverlies bij de thuisploeg kon Dos’80/O;ympia’89 twee maal uit een break out scoren. Maar weer kwam Anouk Foolen in stelling en legde de ballen netjes in de kruising. Helaas lukte de wissel van de uitploeg nog een paar keer en kregen ze een penalty mee, hierdoor liepen ze uit. Ruststand 4-9. Anouk Foolen kreeg op eind van eerste helft mandekking, dus ging zij de tweede helft in de goal.  De tweede helft ging gelijk op, door goed verdedigingswerk van de thuisploeg, kon de tegenpartij lange tijd geen doelpunt meer scoren. Anouk Hermans liet zien dat ze de bal ook in de kruising kan plaatsen. Ook Lieke van Rooij en Veerle van Abeelen konden het net vinden. Dos’80/Olympia’89 trok uiteindelijk aan het langste eind door alsnog vier maal de boxtelse doelvrouw te passeren.
Eindstand 7-13.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


03-11-2019
 
 
HCB'92 DA1 - Dos'80 / Olympia'89 DA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)