Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DA1 - Apollo DA1
 

 

HCB’92 DA1 leveren strijd tot de laatste minuut tegen Apollo DA1

Zondag 17 november stond er voor HCB’92 Dames-A een wedstrijd op het programma tegen Appolo. De wedstrijd begon goed en door een snelle aanval werd er gescoord door Anouk Foolen. HCB’92 verdedigde goed en scoorde nog een keer. Ondanks de goede verdediging van de thuisploeg wist ook Appolo drie keer het doel te vinden. Door een mooi samenspel tussen Veerle van Abeelen en Lieke van Rooij wist Veerle van Abeelen te scoren vanaf de cirkel. Ook Lieke van Rovers wist een mooie goal te maken. Na een paar mooie reddingen van Manon Foolen en nog een aantal goals van beide teams ging HCB’92 de rust in met de stand van 9-9.

De tweede helft ging van start en de boxtelse dames kwamen moeilijk op gang. Ondanks de moeilijke start scoorde Lieke van Rooij een mooie bal vanaf het midden. De verdediging ging weer wat minder waardoor Apollo nog een paar keer de goal wist te vinden. Na een spannende wedstrijd werd eindstand 12-13 in het voordeel van Apollo.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


17-11-2019
 
 
HCB`92 DA1 - Apollo DA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)