Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 D1 - Avanti D2    
 

 

Spannende wedstrijd HCB’92 D1 - Avanti D2

Avanti kwam zaterdag 2 november goed uit de startblokken. Binnen 10 seconden zette de uitploeg de 0-1 op het scorebotd en binnen een minuut was het al 0-2. Gelukkig kon HCB’92 zich herpakken en kwam terug tot 2-2 door een break van Jara Schoenmakers en mooie goal van Danielle de Ruijter. HCB’92 verdedigde goed, ook keeper Robi Schoenmakers stopte een paar mooie ballen. De wedstrijd beef mooi gelijk opgaan. Steeds kwam Avanti op voorsprong, maar wist HCB’92 door mooi samenspel terug te komen. Laura Rokuszewska maakte zo de 3-3, waarna Avantie met een strakke bal in de kruising weer op voorsprong kwam. Een mooi een-tweetje tussen Laura Rokuszewska en Denya Schimmel zorgde voor de 4-4. Eind van de eerste helft kon Avanti toch uitlopen naar 4-6. Een goed spelende Denya Schimmel op de rechterhoek, zorgde nog voor 5-6. Met een achterstand van 5-7 ging de thuisploeg de rust in.

De 2e helft begon goed voor HCB’92. Jara Schoenmakers kwam op dreef en wist met tussenkomst van 1 tegengoal 3x te scoren. Hiermee was de stand weer gelijk 8-8. Avanti wist toch weer een paar door de verdediging van HCB’92 heen te breken en weer een voorsprong op te bouwen: 8-10. Keeper Denya Schimmel wist nog een strafworp te stoppen. Het bleef spannend tot in de laatste minuten. Jara Schoenmakers zorgde met de voor haar bekende schijnbeweging voor 9-10. Het lukte HCB’92 niet om de gelijkmaker erin te krijgen. Avanti lukte het wel om er weer 2 goals verschil van te maken. Met een goal van Danielle de Ruijter werd het nog 10-11. Maar uiteindelijk won Avanti deze mooie fanatieke wedstrijd met 10-12. 


Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


02-11-2019
 
 
HCB'92 D1 - Avanti D2    
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)