Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Heerle DA1 - HCB`92 DA1
 

 

HCB’92 DA1 kopje onder tegen Heerle DA1

Zondag 2 februari had de A- jeugd weer een lange reis te gaan. Ze moesten naar Wouw, Heerle was de tegenstander. Het zou een pittige wedstrijd worden want dat team staat tweede in de competitie.

Het eerste kwartier kwamen de dames van HCB’92 er ook niet aan te pas, ondanks dat ze goed stonden te verdedigen, kregen ze verschillende penalty's en gele kaarten tegen.  Gelukkig wist uiteindelijk Anouk Hermans het net te vinden, maar toen was het al 7-1. Daarna konden de opbouwers Jorien Strik een paar keer op de cirkel aanspelen en werd het 10-3. Daarop volgende een paar break outs van Heerle voordat Alisha de Wit en Anouk Schellekens de keepster weer eens konden passeren, ruststand 16-5.

De tweede helft was nog maar net begonnen, of HCB’92 kreeg alweer een 2 minuten tijdstraf en penalty's tegen, waardoor Heerle verder uitliep naar 25-5. Veerle van Abeelen kon een paar keer mooi aangespeeld worden waarop een goal of een penalty volgde, die dan door Lieke van Rooij benut werd. Ook Jorien Strik kon nog een paar keer scoren zodat de eindstand uitkwam op 32-15.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


02-02-2020
 
 
Heerle DA1 - HCB`92 DA1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)