Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

GHV DC1 - HCB’92/Zephyr DC1 
 

 

HCB’92/Zephyr DC1  bied goed tegenstand tegen GHV DC1

Op 1 februari stond de wedstrijd tussen GHV en HCB’92 / Zephyr op het programma. GHV begon de wedstrijd goed en stond na 5 minuten al met 3-0 voor. De boxtelse dames  kregen een penalty en die werd benut door Jytte Brus.

Door een doelpunt van Tess Berkien met een schijnbeweging werd de stand 3-2. HCB’92/ Zephyr scoorde in ondertal, door een doelpunt van Tess Berkien en de tussenstand was 5-3. Lieke Roovers stond goed te keepen. Jytte Brus liep goed vrij en scoorde de 7-4. Ive Langenberg startte goed in over de cirkel en maakte er 10-5 van. Het laatste doelpunt voor de rust werd gemaakt door Tess Berkien. De ruststand was 12-6 in het voordeel van GHV. In de tweede helft stond Elisa van de Laar in het doel. Lieke Roovers kwam het veld in en scoorde twee doelpunten waardoor de stand op 15-8 kwam. Door een mooie schijnbeweging van Ive Langenberg was de stand 16-9. De keeper van GHV gooide de bal zomaar in Tess Berkien haar handen en Tess Berkien scoorde. De stand was 17-11. Ook Jytte Brus onderschepte de bal van de keeper en scoorde de 18-12. Tess Berkien scoorde daarna nog 2 doelpunten van afstanden bracht de stand op 19-14. Lincy van Tilbrug scoorde het laatste doelpunt voor de uitploeg. De eindstand was 22-15.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


01-02-2020
 
 
GHV DC1 - HCB’92/Zephyr DC1 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)