Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dongen D2 - HCB’92 D1
 

 

Teamspirit zorgt voor overwinning voor meiden HCB’92 D1

Zondag 12 januari moesten de meiden van HCB’92 D1 aantreden voor een uitwedstrijd tegen Dongen D2. De tos werd gewonnen en HCB’92 mocht starten op de middellijn. De eerste aanval was direct raak.

Na een lange aanval waarbij de bal goed rondgespeeld werd en van links naar rechts en weer terug ging, kwam de bal uiteindelijk bij Denya Schimmel terecht die haar tegenstander passeerde en de bal mooi in de hoek plaatste 0-1. In de tegenaanval die volgde was er direct gevaar van Dongen, maar gelegenheidskeepster Yuna de Punder had een mooie redding in petto. Kort daarna werd het toch 1-1 door een harde bal in de hoek van Dongen. Een mooie aanval waarbij Luna van Uden vrijgespeeld werd op de cirkel werd door de keepster van Dongen gered. Uit de tegenaanval tekende Dongen voor de 2-1. Er volgde aanvallen van HCB’92 met langdurig balbezit. De bal werd strak overgespeeld en als iemand een foute maakte was er telkens weer een teamgenoot die dit oploste. De 2-2 kon dan ook niet uitblijven. Luna kreeg een nieuwe kans op de cirkel liet de keepster kansloos deze keer. Een hard schot van Suzanne Schouten werd wel gekeerd. Verdedigend toonde de boxtelse dames ook een eenheid en bleek het moeilijk voor Dongen om een gaatje te vinden. Toch viel de 2-3 vanuit een schot uit de 2e lijn. In de tegenaanval maakte Lenne van den Langenberg de verdiende 3-3. Met een mooie actie in de rechterhoek maakte Denya Schimmel er 3-4 van. Na de 4-4 van Dongen waren er nog enkele kansen voor beide teams maar bleven goals uit.  Ruststand 4-4.

Direct na rust een ongewijzigd spelbeeld. Een prachtige aanval waar alle meiden bij betrokken waren eindigde met een mooi balletje van Luna van Uden bij Yuna de Punder. Helaas redde hier de keepster van Dongen de inzet. Maar de ruimte tussen de linies van Dongen was gevonden! Een schot uit de 2e lijn van Danielle de Ruijter betekende de 4-5. Daarna ging het even snel. De 5-5 van Dongen werd gevolg door de 5-6 van opnieuw Danielle de Ruijter en ook Luna van Uden maakte haar 2e van deze ochtend nadat ze door Lynn Buckinkx vrijgespeeld werd op de cirkel 5-7. Na opnieuw een lange aanval met mooi samenspel werd Danielle de Ruijter opnieuw het eindstation en tekende zij voor de 5-8. Dongen deed wat terug 6-8 en zette aan voor een slot offensief. Er werd fel gestreden maar de meiden van HCB’92 stonden als een blok. Zo greep Laura Rokvszewska een aantal keer goed in en zaten alle meiden kort op hun tegenstandsters, en als er al een bal door kwam bracht Denya Schimmel knap de redding. De laatste goal van de wedstrijd kwam op naam van Danielle de Ruijter die wederom vrijgespeeld werd op de cirkel. Eindstand 6-9. Een verdiende overwinning voor de sterk samenspelende meiden van HCB’92!

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


12-01-2020
 
 
Dongen D2 - HCB’92 D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)