Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Saturnus DS1 - HCB'92 DS1   
 

 

Saturnus DS1 te sterk voor HCB’92 DS1

Zondag 16 februari mochten de dames uit Boxtel het opnemen tegen de dames van Saturnus uit Bladel. HCB’92 had zich voorgenomen er een lekkere pot van te maken maar werd al snel op de proef gesteld door de goede schoten vanaf de opbouw in de kruising.

Er moest uitgestapt worden op deze schutters maar HCB’92 verzaakte waardoor het al vrij snel op achterstand kwam. Annemarie Sens haalde met een schot in de kruising de nul van het scorebord voor HCB’92. Saturnus bleef echter snelle aanvallen opzetten waar de boxtelse dames moeite mee bleven houden en de opbouwers kregen keer op keer kans om op doel te schieten en dus keek HCB’92 na een paar minuten al tegen een achterstand aan van 8-1. Gitte Vanhout maakte vanuit de hoek een doelpunt en ook Wendy Schoenmakers wist met een schijnbeweging de verdediging te passeren waardoor HCB’92 iets meer grip op de wedstrijd kreeg. De dames uit Bladel bleven echter goed druk zetten en HCB’92 had de verdediging niet goed staan maar probeerde alle zeilen bij te zetten. Daniëlle Troeijen plaatste de bal met een afstandsschot in de hoek en de dames gingen de rust in met een stand van 13-5.
Na de pauze ging Saturnus weer snel van start en bleef HCB’92 achter de feiten aanlopen. Manon Foolen werd door Annemarie Sens vrij aangespeeld op de cirkel en scoorde daarmee haar tweede doelpunt. De aanval van HCB’92 werd goed opgezet maar resulteerde niet altijd in een doelpunt omdat lat of paal werd geraakt en daardoor kon Saturnus met een snelle uitbraak een tegendoelpunt scoren. Ook moesten de Boxtelse dames wel eens aan de noodrem trekken omdat er te laat gereageerd werd en mocht Saturnus een penalty nemen die zuiver werd ingeschoten. In de eindfase van de wedstrijd wist Linda Zwiers vanuit de hoek te scoren met een stuitbal tussen de benen van de doelvrouw en floot de scheidsrechter de wedstrijd na zestig minuten gespeeld te hebben af met een eindstand van 29-10.

Uitslagen 15-17 februari

16 februari

DESK DC1 -HCB'92/zephyr DC1                             28-13
Zephyr/HCB'92 HB1 - Swift HB1                            14-31
Saturnus DS1 - HCB'92 DS1                                  29-10
Roef D1 - HCB'92 D1                                             9-8
Swift DA1 - HCB'92 DA1                                       33-12
Arostos/HCB'92 HS2 - Oranje Wit HS2              19-27

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


16-02-2020
 
 
Saturnus DS1 - HCB'92 DS1   
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)